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Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 1:13
da Pere153
Since you're cooking pizza in a home oven better add one sugar teaspoon, sugar will help brown the "Crust/ Cornicione", ok?

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 9:55
da Sauzer
Benvenuto :applausi small

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 10:37
da lukaszpoland
Benvenuto ! Vespa72 and Sauzer piacere di conoscerti! \:D/

Pere - thank you very much for your help ! ;festeggiare drink

Sugar is for crispy - ok ( must be brown , no white?)
I was reading , if I put dough in fridge that is way for elastic dough ?

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 11:35
da Pere153
lukaszpoland ha scritto:
Sugar is for crispy - ok ( must be brown , no white?)
I was reading , if I put dough in fridge that is way for elastic dough ?
The dough must be extensible not elastic.
There's two ways:

- Not over working it.
- Fermentation

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 11:54
da lukaszpoland
Ok , I bought flour in e-shop and I waiting for shipping ;) if I have all, I show you my pizza ;)

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 12:14
da emalimo
Ciao e benvenuto su La Verace

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 20 dicembre 2014, 12:41
da lukaszpoland
Hi Emalimo!


I will show you a pizza, I did some time ago with the Polish flour, its polish pizza :D felice


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Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 22 dicembre 2014, 18:25
da Napoli72
Hello Lukasz welcome to LA VERACE :) ;festeggiare drink

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 22 dicembre 2014, 18:32
da fpizzari77
welcome Lukasz :)

Re: Hello my friends ;)))!

Inviato: 23 dicembre 2014, 22:40
da lukaszpoland
Hello !;)