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Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 1:13
da Pere153
Since you're cooking pizza in a home oven better add one sugar teaspoon, sugar will help brown the "Crust/ Cornicione", ok?
Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 9:55
da Sauzer
Benvenuto

Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 10:37
da lukaszpoland
Benvenuto ! Vespa72 and Sauzer piacere di conoscerti!
Pere - thank you very much for your help !
Sugar is for crispy - ok ( must be brown , no white?)
I was reading , if I put dough in fridge that is way for elastic dough ?
Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 11:35
da Pere153
lukaszpoland ha scritto:
Sugar is for crispy - ok ( must be brown , no white?)
I was reading , if I put dough in fridge that is way for elastic dough ?
The dough must be extensible not elastic.
There's two ways:
- Not over working it.
- Fermentation
Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 11:54
da lukaszpoland
Ok , I bought flour in e-shop and I waiting for shipping

if I have all, I show you my pizza

Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 12:14
da emalimo
Ciao e benvenuto su La Verace
Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 20 dicembre 2014, 12:41
da lukaszpoland
Hi Emalimo!
I will show you a pizza, I did some time ago with the Polish flour, its polish pizza

Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 22 dicembre 2014, 18:25
da Napoli72
Hello Lukasz welcome to LA VERACE

Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 22 dicembre 2014, 18:32
da fpizzari77
welcome Lukasz

Re: Hello my friends ;)))!
Inviato: 23 dicembre 2014, 22:40
da lukaszpoland
Hello !;)